• Δήλωση Διαμερισματικών Συμβούλων

    Δήλωση Διαμερισματικών Συμβούλων «Αθήνα Μπορείς» για την ανακοίνωση «ανεξαρτητοποίησης» συναδέλφων τους

    Οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς», μετά την πρωτοφανή ανακοίνωση «ανεξαρτητοποίησης» συναδέλφων τους από τον Συνδυασμό χωρίς ουσιαστικά ερείσματα και πειστική αιτιολογία, προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

    «Η Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς» απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι ταγμένοι στο να υπηρετούν την Αθήνα και τους κατοίκους της, σε όποια θέση και αν βρίσκονται. Αποφασίσαμε να ενταχθούμε από την πρώτη στιγμή σε μια δημοκρατική Δημοτική Παράταξη που έθεσε ως προτεραιότητα της την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, να προτείνει νέες πολιτικές ανάπτυξης και εξωστρέφειας για την Αθήνα που έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από την κρίση.

    Αταλάντευτη θέληση μας είναι να συνεχίσουμε, μέσα από την Δημοτική Παράταξη «Αθήνα Μπορείς», να εκπληρώνουμε τους παραπάνω στόχους. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και συνείδηση της υπευθυνότητας που οφείλουμε να έχουμε την στιγμή που κατέχουμε αιρετές θέσεις.

    Με αυτά τα λόγια, και με επικεφαλής τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, συνεχίζουμε ενωμένοι για την Αθήνα που Μπορεί και Θέλει να αλλάξει σελίδα.»

Comments are closed.